Speechen

Eén van de moeilijkste dingen om te doen is spreken in het openbaar, helemaal als dat voor een heleboel mensen is. Professionals hebben hier al specialisten voor en een machine die auto-cue heet, waarop teksten geprojecteerd worden. Dat is precies wat wij jou op dit gebied aanbieden, je behandelen als een belangrijk persoon die wat inhoudelijks te zeggen heeft. Wij zijn jouw "ghost writer", je persoonlijke tekstschrijver.

Samen kijken we naar de situatie. Je hebt bijvoorbeeld een uitvaart waarop je een geliefde wilt toespreken, een jubileum of bruiloft. Moet je een tegenwoordig zo populaire "elevator pitch" voorbereiden voor een mogelijke nieuwe werkgever? We luisteren naar je, stellen een inhoud samen, kijken naar de belangrijkste punten uit iemands leven en tekenen de anekdotes op. Daarna schrijven we samen met jou de speech, herdenking of toespraak, in jouw stijl, in jouw woordgebruik.

Echter, wij kunnen ook zelf een speech verzorgen, schrijven en op maat maken als je dat liever hebt. We kunnen bogen op 24 jaar ervaring met communicatie en zijn getraind in improviseren. Desnoods houden we de speech zelf!